Team Relocations is een van de grotere aanbieders van (internationale) mobiliteitsdiensten. De Groep legt zich toe op twee takken van sport. Voor beide disciplines hebben wij een aparte organisatie.

De divisie Relocations legt zich toe op het voorbereiden en uitvoeren van allerhande zaken die komen kijken bij het verhuizen naar een ander (overzees) land. Naast de fysieke verhuizing over zee of door de lucht zijn er nog een flink aantal zaken die geregeld moeten worden in het land van bestemming. Het begint vanzelfsprekend met het vinden van een passende woning, maar ook het verkrijgen van verblijfs- en werkvergunningen dient verzorgd te worden. Wij helpen bij het zoeken naar een school of sportvereniging voor de kinderen. Wij regelen uw financiƫle zaken zoals het openen van een bankrekening en het aanmelden bij de lokale autoriteiten. Kort en goed, onze specialisten ter plaatse helpen u als klant bij het nemen van allerhande praktische hordes, waardoor u zich direct kunt richten op hetgeen waarvoor u werkelijk gekomen bent. Onze divisie Relocations biedt u een mondiale dekking.

In een aantal landen, waaronder Nederland, hebben wij een aparte divisie Facility Solutions.. Meer hierover leest u op deze website.